Ποιοι Είμαστε

Καλώς ήλθατε στον ανανεωμένο δικτυακό τόπο της TOXOSPORT.

Η Εταιρία μας

Η TOXOSPORT είναι ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2002 με στόχο την συνεχή υποστήριξη και προώθηση της τοξοβολίας στην Ελλάδα.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη, τη φιλία και την άριστη συνεργασία με την οποία μας τιμάτε για πάνω από 14 χρόνια. Έχουμε τη μεγάλη τύχη να μοιραζόμαστε το πάθος και την αγάπη μας για την τοξοβολία, με όλους εσάς, όλο αυτό τον καιρό και προσβλέπουμε να συνεχίσουμε να το κάνουμε για πολλά ακόμα χρόνια.

Αξιολογούμε, επιλέγουμε, εισάγουμε και διαθέτουμε τα καλύτερα προϊόντα από τους μεγαλύτερους οίκους ειδών τοξοβολίας. Διαθέτουμε στις εγκαταστάσεις μας μεγάλο απόθεμα σε τόξα, αξεσουάρ και ανταλλακτικά στις χαμηλότερες τιμές, ενώ τώρα μπορούμε να σας εξυπηρετούμε και μέσα από το παρόν ηλεκτρονικό μας κατάστημα για τα απλά τόξα, τα παραδοσιακά τόξα και τον απλό τοξευτικό εξοπλισμό.

Επίσης, στο κατάστημά μας θα βρείτε έγκυρες συμβουλές, οδηγίες και υψηλού επιπέδου τεχνική εξυπηρέτηση σε ολυμπιακά αντίκυρτα (recurve), σύνθετα (compound) και παραδοσιακά (traditional) τόξα από τον Νίκο Ελευθερίου. Διαθέτουμε μηχανήματα και εργαλεία για τη ρύθμιση τόξων σε πρωταθλητικό επίπεδο.

Η Ομάδα μας

Μπορείτε να προσέλθετε στο κατάστημά μας όπου το προσωπικό μας, υπό την καθοδήγηση του  Νίκου Ελευθερίου, βασικού ιδρυτή της TOXOSPORT, είναι έτοιμο να απαντήσει στις ερωτήσεις σας για να σας βοηθήσει στην επιλογή του καλύτερου για τις ανάγκες σας εξοπλισμού τοξοβολίας.

O Νίκος Ελευθερίου είναι ο μοναδικός αθλητής στην Ελλάδα που έχει συμμετάσχει στην Εθνική ομάδα τοξοβολίας και στις δύο κατηγορίες τόξου, το ολυμπιακό και το σύνθετο. Κατέχει πανελλήνια ρεκόρ και στα δύο είδη.

Σπούδασε στην Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) και από το 1986 έχει λάβει μέρος σε πολλές αθλητικές εκδηλώσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αποσπώντας αναρίθμητα μετάλλια και τίτλους. Έχει κερδίσει επτά φορές τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδας στο ολυμπιακό αντίκυρτο τόξο και δύο φορές τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδας στο σύνθετο τόξο.

Από το 1989 ασχολείται με την παραδοσιακή τοξοβολία σε σταθερό και σε κινούμενο στόχο ενώ από το 2002 ασχολείται και με το σύνθετο τόξο.

Είναι ομοσπονδιακός προπονητής καθώς και εισηγητής πολλών σεμιναρίων σε συλλόγους, αθλητές, σχολεία, Τ.Ε.Φ.Α.Α. Στην μακρόχρονη καριέρα του ως προπονητής τοξοβολίας έχει αναδείξει μεγάλο αριθμό πρωταθλητών/τριών Ελλάδας, με πολλά πανελλήνια ρεκόρ, συμμετοχές στην Εθνική Ομάδα και διεθνείς διακρίσεις.

Η υψηλή τεχνική κατάρτιση και εμπειρία του σε κατασκευές και ρυθμίσεις τόξων τον κάνει ασυναγώνιστο στην παροχή εξειδικευμένων τεχνικών συμβουλών.

Πληροφορίες

Σας προσκαλούμε να επισκέπτεστε συχνά την ιστοσελίδα μας για να αναζητάτε τον κατάλληλο για σας εξοπλισμό καθώς και για να μαθαίνετε πληροφορίες που αφορούν την τοξοβολία. 

Επίσης, επισκευθείτε το κατάστημά μας: TOXOSPORT ArcheryProShop

Κατάστημα Τοξοβολίας TOXOSPORT

 Διεύθυνση: ΣΤΟΡΓΗΣ 2 & ΓΟΥΝΑΡΗ 151
 ΤΗΛ.: 210 96.33.703 
 ΦΑΞ: 210 96.33.665
 E-mail: sales@toxosport.gr
Ώρες:
      Δευτέρα
10:00 π.μ. – 3:00 μ.μ.
Τρίτη
10:00 π.μ. – 3:00 μ.μ.
Τετάρτη
10:00 π.μ. – 3:00 μ.μ.
Πέμπτη
10:00 π.μ. – 3:00 μ.μ.
Παρασκευή
10:00 π.μ. – 3:00 μ.μ.
Σάββατο
        Κλειστά 
Κυριακή
         Κλειστά